8 oktober 2016

Wie ben ik?

Mijn naam is Aurin el Boumassaoudi-Fouraschen. Vanwege de reislust van mijn ouders mocht ik op vroege leeftijd al een groot deel van de wereld ontdekken, zo is mijn interesse in de verscheidenheid aan culturen op deze wereld ontstaan. Om die reden heb ik de masteropleiding “interculturele communicatie” afgerond aan de universiteit van Tilburg. Hiervoor heb ik een proefschrift geschreven over de acculturatieprocessen van Afghaanse migranten in Nederland.

Als bestuurdslid van de internationale studentenorganisatie Enactus heb ik internationale projecten begeleid. Ik heb gewerkt in de Westelijke Jordaanoever van Palestina als docent en ben momenteel werkzaam binnen het mbo. Hier geef ik Nederlands, communicatie en interculturele communicatielessen. De grote diversiteit aan studenten zorgt ervoor dat ik dagelijks werkzaam ben in interculturele groepen.

Opdrachtgevers contacteren mij voor uiteenlopende opdrachten. Dit resulteert vaak in advies op maat, trainingen en workshops gericht op de communicatie tussen Nederlanders en anderstaligen of personen uit andere culturen.

Mijn motto is: Als we elkaar begrijpen, zullen we elkaar respecteren.

Ik kijk ernaar uit om samen met u fundamenten te leggen voor een meer tolerante en harmonieuze wereld.

Syrië